Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Boozeplace: hemel op aarde voor wijnen en sterke dranken in Antwerpen

Wilt u een fles wijn kopen voor een speciale gelegenheid? Of organiseert u een receptie of feest? Kom langs bij Boozeplace in Antwerpen.

Champagne

Wie houdt er niet van bubbels uit de meest prestigieuze wijnstreek ter wereld? Boozeplace verwent uw tong met betaalbare en exclusieve champagnes! Ook gratis aan huis geleverd.

Schuimwijnen

Boozeplace heeft het grootste assortiment schuimwijnen in de regio Antwerpen. Van cava tot prosecco, van zoet tot droog! Kom eens langs en ontdek het enorme gamma en onze scherpe prijzen.

Sterke dranken

Bent u tuk op oude single malt whisky of een zeldzame rum? Of bent u eerder een Gin-tonic-purist? Dan haalt u opgelucht adem in onze ruime drankenhandel. Die zit boordevol lekkers voor de echte liefhebbers!
Specialiteiten

Wijnen in Antwerpen: de beste wijn, cava, prosecco en champagne

Zoekt u dé specialist voor wijnen in Antwerpen? Boozeplace biedt u het grootste assortiment topwijnen in de regio. Ook online bestellen is mogelijk!

Houdt u van een goed gevulde wijnkelder? Of wilt u een fles wijn kopen voor een speciale gelegenheid? Kom eens langs bij wijnhandel Boozeplace. U kunt er uw hartje ophalen in een ruime toonzaal met honderden soorten wijnen, champagnes en schuimwijnen (prosecco en cava). Daarnaast kunt u er ook terecht voor een gigantische waaier aan sterkedranken, likeuren of siropen.

Bestelt u uw wijnen, schuimwijnen, champagnes of sterkedranken liever vanuit uw luie zetel? Neem dan eens zeker een kijkje in onze webshop. Gratis levering vanaf €100, snelle en stipte service gegarandeerd. Voor u het weet, heeft u al een fles gekraakt!

Wijnen in Antwerpen: bestel topwijn online met gratis levering

Boozeplace is dé place-to-be voor wijnen in Antwerpen. Ons wijnassortiment haalt zijn inspiratie uit alle hoeken van de wereld: van gerenommeerde Franse topwijnen of Italiaanse klassiekers tot Californische of Zuid-Afrikaanse pareltjes.

Organiseert u een etentje, maar weet u niet welke wijn erbij te serveren? Wij geven u graag wijnadvies en raden u de meest passende wijnen uit ons assortiment aan. Breng de smaakpapillen van uw gasten naar ongekende hoogten dankzij de unieke combinatie tussen úw gerecht en onze topwijnen!

Kom eens langs in onze winkel en ontdek zelf ons duizelingwekkende aanbod! En profiteer van tal van extra kortingen en promoties. Zaakvoerders Ingrid en Pegie helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte én betaalbare wijn.

Kom eens langs in onze winkel, word lid van de BoozeClub en krijg extra kortingen op al uw wijnen, schuimwijnen en Champagnes. Baat u een hotel, restaurant of café uit in de wijde omgeving van Antwerpen? Dan worden we graag uw leverancier. Ontdek onze speciale horecakortingen!

© 2013-2017 Boozeplace - Tovinal BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Vimeo
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Boozeplace - Tovinal BVBA
Berlarij 26-28
2500 Lier
Tel.: +32 15226002
Fax: +32 15226003
Contacteer ons